Ben je op zoek naar meer rendement, minder risico en meer rust?

Deze korte video legt uit hoe jij succesvol belegt op de beurs zonder dat het je veel tijd kost

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Stuur mij jouw adres...

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt, dus reserveer snel jouw exemplaar van mijn boek

Over de auteur drs Harm van Wijk van Beleggen.com

32+

jaar beleggers ervaring

87k+

beleggers geholpen

15+

beleggingsmentoren

drs Harm van Wijk van Beleggen.com

Mijn naam is Harm van Wijk en ik help beleggers om geld te verdienen op de beurs.

Ik was betrokken bij het opzetten van SNS FundCoach en Binck bank en bij het opzetten van de beleggingssite van SNS Bank en DFT.nl van De Financiële Telegraaf.

Ook was ik nauw betrokken bij de introductie van de Turbo’s van ABN Amro.

Ik merkte echter dat particuliere beleggers hiermee toch niet echt geholpen werden.

90% van de particuliere beleggers verliest structureel geld, zo las ik in een onderzoek van de Universiteit van Maastricht.

Ik besloot om ontslag te nemen en mij te gaan richten op het helpen van particuliere beleggers om geld te verdienen op de beurs.

Wanneer Je Dit Best Selling Boek GRATIS bestelt... Dan Zijn Dit Een Paar Geheimen Die Je Gaat Ontdekken...

✔️ GEHEIM #1: Hoe je een mooi rendement maakt met eenvoudige software…
✔️ GEHEIM #2: Hoe je je portefeuille beheert in enkele minuten…
✔️ GEHEIM #3: Hoe je duizenden euro’s per jaar aan kosten kan besparen…

Hier alvast een sneak peak wat je kan verwachten in mijn boek...

 • Stap 1. Formuleer je doel. Op basis van jouw doel bereken je met welk bedrag je moet beleggen en welk rendement je moet halen. 
 • ​Stap 2. Zorg voor een succesvolle mindset. Ik laat je zien hoe je een succesvolle mindset ontwikkelt. Dit is de basis van succesvol beleggen. 
 • Stap 3. Vergroot je kennis op het gebied van beleggen. Beleggen is een (leuk) vak en een vak dat je kan leren. Succes komt niet zomaar aanwaaien. 
 • Stap 4. Kies een kansrijke markt. Ik vertel je precies hoe jij kansrijke markten kiest zoals duurzame energie, technologie of medicinale wiet. 
 • Stap 5. Filter de kansrijke aandelen.  In deze stap leg ik je uit met welke bewezen succesvolle strategieën je het kaf van het koren scheidt. 
 • Stap 6. Selecteer het instrument. Het juiste instrument (aandelen, opties op deze aandelen, etc.) kiezen, dat past qua rendement en risico, is belangrijk voor het bereiken van jouw doel. 
 • Stap 7. Kies de strategie die bij je past. De strategie die je kiest, moet wel passen bij het doel dat je wilt bereiken en bij jouw beleggingsprofiel.  
 • Stap 8. Gebruik Money Management. Stel vaste regels op om je risico te beperken. Ik leg je in stap 8 precies uit hoe je dat doet.
 • Stap 9. Bepaal vooraf wanneer te verkopen. Met behulp van jouw eigen handelsplan verklein je de rol van jouw emoties, jouw grootste vijand.
 • Stap 10. Registreer en evalueer elke transactie. Dit logboek geeft je inzicht in wat je hebt gedaan, zodat je kunt evalueren wat goed ging en wat de volgende keer beter kan.

Stuur mij jouw adres...

En in enkele minuten per week kun je ook eenvoudig zelf beleggen met behulp van bewezen strategieën. Start zo snel mogelijk. Wacht niet en ontvang je GRATIS boekpakket!

Haast je! Dit aanbod is slechts beperkt geldig

In dit boek onthul ik:

✔️ Waardoor de meeste particuliere beleggers geld verliezen op de beurs
✔️ Hoe je onnodige verliezen kunt stoppen
✔️ Wat wel werkt op de beurs en wat niet
PLUS toegang tot de ledenomgeving waar je leert van diverse expert beleggers

Ontdek wat er allemaal in het pakket zit en jou gaat helpen om betere resultaten te behalen:

✔️ Boek "In 10 stappen succesvol beleggen.
✔️ Handleiding "Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten. 
✔️ Interviews met expert beleggers
✔️ Toegang tot de ledensite met meer dan 87.000 leden 
✔️ LIVE Online training

Dit zeggen beleggingsexperts over mijn boek

Lees het boek goed
Mijn belangrijkste advies aan de koper van dit boek van Harm van Wijk is: lees het boek goed, maak u de inhoud eigen en als u zijn stappenplan wilt gaan volgen: hou vol!
Prof. dr. Jaap van Duijn
Voormalig lid van het beleidscomité en CIO van de Robeco Groep, fondsmanager van het wereldwijd beleggende Robeco-fonds en buitengewoon hoogleraar in de praktische aspecten van de beleggingsleer aan de UvA en de EUR.
‘Wetenschap is georganiseerde kennis
Harm van Wijk heeft al meerdere jaren aantoonbare resultaten laten zien met diverse modelportefeuilles. Dit boek zal dan ook de eerste stap naar succes zijn voor elke ambitieuze belegger. A must read!’
Jamory Leysner
Vice President MeXeM Benelux
‘Een aanrader voor de ambitieuze belegger'
'Dit boek biedt een leidraad voor de ambitieuze belegger die duidelijk omschreven doelstellingen nastreeft wat betreft de resultaten. Het helpt met het formuleren van die doelstellingen en vervolgens met gedisciplineerd en consequent handelen om de doelstellingen daadwerkelijk te bereiken.
Ook de psychologie komt aan bod. Als belegger heb je een bepaalde mindset nodig. Als je die niet al hebt, kun je zorgen dat je hem krijgt. Op die manier wordt de kans op succes veel groter. Want beleggen moet je niet zien als een hobby die geld mag kosten, maar als business die geld moet opleveren, aldus de auteur.’
Klaas Steenhuis 
Voormalig chef online redactie van De Financiële Telegraaf 

Duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen
‘Succesvol beleggen is geen raketwetenschap en toch lukt het de meeste particuliere beleggers niet. Te snel ben je als belegger geneigd om 'op het gevoel' en 'met emotie' bepaalde stappen te nemen. We zijn nu eenmaal niet zo slim als we denken te zijn.
De stappen kennen en structureel blijven toepassen, maakt je kans op succes enorm veel groter. Waarom zou je het niet in één keer goed willen doen? Met dit boek heb je een duidelijk stappenplan dat zijn succes heeft bewezen.’
Tom Lassing
Beursbox.com
Alle belangrijke facetten van beleggen
‘Geld verdienen met beleggen is niet makkelijk. Een van de problemen waar mensen op stuiten, is hoe te beginnen. Waarin handelen? Aandelen, opties, obligaties? En hoe? Gewoon kopen en houden, of beter iets actiever? 

Kennis van zaken is hierbij onontbeerlijk en daar ligt de waarde van dit boek. In compacte vorm verschaft Harm van Wijk de lezer alle belangrijke facetten van beleggen. Hierbij besteedt hij niet alleen aandacht aan de ‘technische’ aspecten van beleggen, maar vergeet hij ook de zo belangrijke psychologie niet. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met opdrachten. Van harte aanbevolen!’
Michael Ahrens
Cyclustrader.nl
Voor iedereen mogelijk
‘Eindelijk een boek over beleggen dat stap voor stap uitlegt hoe het werkt! Harm is duidelijk een expert in beleggen. Hij heeft het nu voor iedereen mogelijk gemaakt om het pro-niveau te bereiken.’
Hugo Bakker
Hugobakker.com, online trainingen
Een schat aan informatie
‘Ik ken Harm al vele, vele jaren als een zeer bevlogen belegger. Harm doet altijd zijn uiterste best om de markten te doorgronden en een zo goed mogelijke marktbenadering uit te pluizen. Hij heeft gedurende de jaren een schat aan informatie verzameld, waar eenieder zijn voordeel zeker mee kan doen!’
Leon van Dam
Optiespecialist.com
Succes hebben op de beurs
'Als lezer krijg je een duidelijk stappenplan dat je behoedt voor de bekende valkuilen. Maar belangrijker nog: Harm geeft je het vertrouwen dat nodig is om succes te hebben op de beurs.
Een boek met gegarandeerd rendement!’
Peter Meijburg
Slimmermetopties.nl
Een huis bouwen op een goede fundering
Harm heeft in dit boek in een duidelijk stappenpatroon duidelijk gemaakt waarom en hoe je planmatig moet beleggen. De eerste 3 stappen zijn de basis en een opstap naar de volgende 7 stappen. De vergelijking met een huis bouwen op een goede fundering spreekt voor zich, helder! Voor iedere belegger die met geld wil bouwen aan een goed eigen huis is dit boek een must.’
Harry Klip
Optieacademy.nl
Kennis betaalt uit
‘Benjamin Franklin merkte op: ‘An investment in knowledge pays the best interest.’ Hij bedoelt ermee te zeggen dat de (beginnende) belegger er goed aan doet veel in kennis van zaken te investeren alvorens überhaupt te gaan beleggen. Kennis betaalt uit.
Harm van Wijk is een man die door veel beleggingswateren is gewassen, die veel ups en downs heeft meegemaakt. Hij kraamt geen onzin uit als het gaat om beleggen. Doet u daar uw voordeel mee als u ook gelooft dat kennis uitbetaalt!’
Dr. C.A.M. Wijtvliet
corwijtvliet.nl
Iedereen kan structureel geld verdienen op de beurs
‘Keep it simple, stupid’ is wat mij betreft het motto en de leidraad van dit zeer goed geschreven beleggingsboek, geschreven door niemand minder dan beleggingsexpert Harm van Wijk.
Ik werk al meer dan 20 jaar samen met Harm van Wijk en hij is een zeer bevlogen en energieke vakman. Harm weet als geen ander iemand te enthousiasmeren.
Harm weet een complexe beleggingsmaterie dermate te vereenvoudigen dat iedereen structureel geld kan verdienen op de beurs. Wil jij ook weten hoe je dat kunt bereiken? Lees dan snel dit boek, dat geschikt is voor zowel de ambitieuze beginnende belegger als voor de gevorderde belegger!’
Jan Robert Schutte,
Optieacademy.nl en CryptoAcademy.nl
De meeste particuliere beleggers maken verlies doordat zij ongestructureerd te werk gaan. Maar de logische stap naar een meer gedisciplineerde aanpak is voor veel beleggers een lastige. 

Dit nieuwe boek van Harm van Wijk helpt u om stap-voor-stap die moeilijke gedragsverandering te bewerkstelligen. 
Recht op uw doel af: succesvol beleggen!
Rombout Kerstens
Keyword.nl
Een standaardwerk voor alle beleggers
"Als je Harm zegt, zeg je beleggen en als je beleggen zegt, zeg je Harm. Harm en ik kennen elkaar al jaren. En in die jaren hebben we al heel wat boeiende discussies gevoerd. Het valt me altijd weer op dat Harm niet alleen bereid is om te leren, maar dat hij ook bereid is zijn kennis vervolgens te delen. Zoals in dit boek: toegankelijk, overzichtelijk en direct toepasbaar. Wat mij betreft een standaardwerk voor alle beleggers." 
Herbert Robijn
Finodex.com
Stop niet tot je je doelen hebt bereikt
Beleggen is geweldig en kan een perfect middel zijn om jouw passies van je leven te financieren. Met dit boek wordt je bewust van nieuwe (financiële) mogelijkheden. Datgene wat je altijd al hebt willen doen komt dichterbij. Gebruik beleggen en jouw motivatie en hou je daar altijd aan vast ! Begin met beleggen en stop niet tot je je doelen hebt bereikt! Want jouw eigen passies zijn altijd de motivatie, en dus de basis van succesvol beleggen.
Pieter Monsma
Pietermonsma.nl
Veel essentiële zaken voor beleggers
“Interessant boek met veel essentiële zaken voor beleggers die op een eenvoudige manier uitgelegd worden.”
Ronald Kok
Analist.nl en Analist.be

Nu tijdelijk als extra bonus alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen, waaronder 

 • ​Interview Tom Lassing van Beursbox.nl
 • Interview Wubbe Bos beleggingsspecialist bij LYNX
 • Interview Prof. dr. Jaap van Duijn, oud topman van Robeco
 • Interview Robert Rubinstein Chairman TBLI Group
 • Eric Bakker van Tomorrow Energy en nog veel meer!

ter waarde van € 197,-

Je ontvangt ook toegang tot de exclusieve online training van Harm van Wijk

"Hoe ik en mijn cliënten elk jaar gemiddeld 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (met kleine portefeuilles)"

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
LIVE training door Harm van Wijk
 • Hoe je rendement maakt met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
 • Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
 • Hoe kan je met € 250 beleggen en een mooi rendement behalen?
Mijn Trackrecord
 • ​​Waarschuwt mensen sinds 1994 voor problemen en crisissen
 • ​​Uitgeroepen tot beste adviserende instelling in 2006 IEX Guruwatch
 • ​Verdiende in 2012 veel geld met short gaan in SNS
 • ​Kocht in 2017 Wolters Kluwer en deze positie verdubbelde
 • ​Verdiende 107% met opties in 2019
 • ​Openstaande winst van 118% in Turbo’s
 • ​​Investeerde recent in Canopy Growth Corp. Gekocht op 8,88 en verkocht met meer dan 500% winst
 • ​Hielp 56.000+ (beginnende) beleggers met starten en groeien
 • ​​Verwacht een zware crisis in de komende jaren en legt uit hoe jij je vermogen in veiligheid brengt.

Google Reviews

Stuur mij jouw adres...

En in enkele minuten per week kun je ook eenvoudig zelf beleggen met behulp van bewezen strategieën. Start zo snel mogelijk. Wacht niet en ontvang je GRATIS boekpakket!

Dit zeggen de lezers van het boek:

Stap voor stap uitgelegd
Zo fijn dat Harm in dit boek ons stap voor stap uitlegt hoe je met aandelen begint! Dit geeft veel helderheid en overzicht. Het is zo belangrijk dat we onze financiële zaken goed regelen en dat we ons geld voor ons laten werken. Dat kan zeer goed met aandelen. 
Thx voor het delen Harm!
Sanne van Paassen, Wereldkampioen Veldrijden
Dit boek is onmisbaar voor iedere (beginnende) belegger.
Geeft duidelijke informatie over kansen en risico's. Door het stappenplan te doorlopen wordt je meegenomen in de wereld van succesvolle beleggers. De aanvullende trainingsdag met nog meer praktijkinfo is ook zeker een aanrader!
Wim van Steijn, verkoopadviseur BMW
Helder beschreven, duidelijk stappenplan
Er zijn veel boeken over geld verdienen met beleggen. Harm beschrijft in dit compacte boek de belangrijkste aspecten en laat zien hoe hij hier zelf succesvol mee is geworden. Helder beschreven, duidelijk stappenplan en een duidelijke boodschap: Beleggen is een kwestie van juiste mindset, de wil om te leren en veel geduld.
Koen Nieuwenhuijs, eigenaar spaaralternatieven
Compact concreet en helder stuk wat ik jaren geleden had moeten lezen. 
Interessant perspectief met heldere uitleg en voorbeelden.
Marc Roest, consultant
Hoe kan ik mijn resultaat verbeteren
Harm heeft in de loop der jaren veel kennis opgebouwd. Hij wil zijn kennis delen met de particuliere belegger en doet zijn uiterste best om dit verstaanbaar en beknopt over te brengen. Het is een leidraad om mee van start te gaan of voor een iets ervaren belegger te bekijken waar ga ik nog teveel de mist in en hoe kan ik mijn resultaat verbeteren. Het boek leest vlot en aangenaam door de gestructureerde opbouw, vele voorbeelden, studies en gevatte citaten. Echt een boek daar doe ik iets mee. 
Garvey Buysrogge, particuliere belegger
Duidelijke handleiding om van niveau 0 naar niveau 5 te groeien
Het beste boek over beleggen wat ik in lange tijd heb gelezen. Een duidelijke handleiding om van niveau 0 naar een niveau 5 belegger te groeien. Gewoon een duidelijk verhaal van de 1e stap naar de volgende en verder. Leer jezelf kennen, handel daarnaar en de resultaten komen gewoon.
Herman van Rijswijk, zelfstandig ondernemer
Ervaren beleggers kunnen er ook nog iets van leren
Een prima boek om de grondbeginselen van het beleggen tot je te nemen, maar ervaren beleggers ook nog iets van kunnen leren.
Peter Groenenboom, Forex trader
Door dit boek weet ik duidelijk wat ik moet doen
Als financieel coach weet ik veel van financiële zaken, maar beleggen was voor mij altijd een onbegrijpelijk gebied. Ik heb wel eens wat geprobeerd en geld verloren. Dat motiveerde niet er meer mee bezig te gaan. Door dit boek weet ik duidelijk wat ik moet doen en heb ik zin om te gaan beleggen.
Monica Helbig, auteur Financieel Succesvol en Relaxed Ondernemen
 Complexiteit van beleggen eenvoudig en begrijpelijk gemaakt
Dit is een boek wat je de beginnende beleggers zou moeten adviseren eerst te lezen alvorens ook maar iets te doen. De belangrijkste items die op je af komen als beginnende belegger worden één voor één duidelijk uitgelegd. Zelfs voor gevorderde beleggers staan er essentiële aandachtspunten in die je zou moeten toepassen. Kortom een zeer waardevol boek die de complexiteit van beleggen in de praktijk eenvoudig en begrijpelijk weergeeft.
Dick Albers, ondernemer
Waar wacht je nog op?
Verschillende interessante strategieën
"Uitgebreid aanbod van verschillende interessante strategieën waarbij goed wordt gekeken hoe het te lopen risico dermate wordt beperkt dat eventuele verliezen prima te compenseren zijn met te behalen winsten" 
Wouter, ICT professional
Bovengemiddeld rendement
"Het door Harm ontwikkelde systeem is een uitstekend hulpmiddel om een bovengemiddeld rendement te halen."
Peter Groeneboom, Forex trader
Zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken
"De systemen (als ze werken, en deze werkt!) geven een goede mogelijkheid tot vermogensgroei zonder dat je al te veel tijd in beleggen hoeft te steken (Just follow the signals)."
David Sanders, IT manager
Precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen
"Dankzij de methode van Harm van Wijk weet ik elke week precies welke aandelen ik moet kopen of verkopen. Ik kan rustig afwachten wat de week brengt." 
Wil Buckholtz, gepensioneerd energieprofessional

Claim nu jouw GRATIS boek en
Ontvang deze GRATIS bonussen!

Bonus #1: 30 winstgevende aandelen in 5 minuten

"Hoe selecteer je 30 winstgevende aandelen binnen 5 minuten"

Totale waarde: € 9,95

Ontdek hoe je winst op de beurs maakt zonder veel risico te lopen.

Krijg dit GRATIS wanneer je vandaag jouw In 10 stappen pakket bestelt!

Bonus #2: Toegang tot expert forum

"Toegang tot de ledensite mijn.beleggen.com met meer dan 87.000 leden"

Totale waarde: € 12.99

Nu tijdelijk als extra bonus toegang tot de ledensite mijn.beleggen.com met meer dan 87.000 leden en 15 expert beleggers en nog veel meer!

Krijg dit GRATIS wanneer je vandaag jouw In 10 stappen pakket bestelt!

Bonus #3: Live online training

"20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs"

Totale waarde: € 97.00

Ontdek hoe ik en mijn cliënten elk jaar gemiddeld 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (ook met kleine portefeuilles)

Krijg dit GRATIS wanneer je vandaag jouw In 10 stappen pakket bestelt!

Bonus #4: Exclusieve Expert Interviews

"Alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen"

Totale waarde: € 197.00

Nu tijdelijk als extra bonus alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen, waaronder: Prof. dr. Jaap van Duijn, oud topman van Robeco, Interview Wubbe Bos beleggingsspecialist bij LYNX, Interview Robert Rubinstein Chairman TBLI Group, Interview Tom Lassing van Beursbox.nl, en nog veel meer!

Krijg dit GRATIS wanneer je vandaag jouw In 10 stappen pakket bestelt!

Laat me je laten zien wat je allemaal krijgt als je vandaag 'In 10 Stappen Succesvol Beleggen' bestelt!

 • Het fysieke boek In 10 stappen succesvol beleggen (waarde €17,50)
 • ​​De handleiding "Hoe selecteer je 30 aandelen binnen 5 minuten 
  (waarde €9,95)
 • ​Toegang tot de ledensite met meer dan 87.000 leden (waarde €12,99)
 • ​LIVE Online training "Hoe ik en mijn cliënten elk jaar gemiddeld 20,6% rendement krijgen via beleggen op de beurs (met kleine portefeuilles)" (waarde € 97,00)
 • Alle opnames van een serie interviews met experts over succesvol beleggen (waarde € 197,00)

Totale waarde: €418,45

Alleen vandaag GRATIS

Betaal alleen de verzend- & verwerkingskosten

Rokebrandlaan 2, 1261 WV Blaricum
Kvk: 34244390 BTW: NL815459658B01
Algemene voorwaarden
Copyright © Beleggen.com